Proiecte recente

#4Rusia – file din natură”, organizată în colaborare cu Societatea Geografică Rusă (Russian Geographical Society)Centrul Rus de Ştiință şi Cultură – Российский центр культуры в Румынииdin România și Ambasada Rusiei în România – Посольство России в Румынии.

Expoziția, aflată la Muzeul Antipa la cea de-a patra ediție, cuprinde fotografii nominalizate sau câștigătoare ale concursului „Cea mai frumoasă țară”, un proiect al Societății Geografice Ruse care reunește cei mai buni fotografi amatori sau profesioniști ai Rusiei. De la prima ediție a concursului, din 2015, au participat 25 de mii de fotografi, cel mai în vârstă participant având 98 de ani, iar cel mai mic, doar 4 ani. În cinci ani de existență a concursului, au fost primite spre jurizare peste 440 de mii de fotografii iar expozițiile cu lucrărilor finaliștilor și câștigătorilor săi sunt expuse cu succes în întreaga lume.

„Vino sa vezi cum joaca natura snake”– unul dintre cele mai recente proiecte pentru Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, o campanie pentru promovarea unei expozitii temporare de reptile vii, mai precis serpi veninosi si neveninosi. Principalul obiectiv al ccampaniei a fost acela de a face cunoscuta existenta expozitiei in randurile publicului vizitator, format atat din familii cu copii, cat si adolescenti.

Ca orice alte organisme vii de pe planeta, serpii au un rol important in mediul natural, consumand o varietate de animale, cu predilectie rozatoare. Daca natura ar inceta sa „joace snake”, probabil ca lumea ar fi „dominata” de rozatoare iar echilibrul fragil al naturii ar fi distrus.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.