Fiecare citat la vremea lui

Obisnuiesc sa adun fragmente, pasaje sau idei de pe oriunde le intalnesc: fie ca-i vorba de o carte, un articol ori un film, mi le notez si le pun deoparte. Cand si cand le recitesc iar in cazul unora dintre ele reusesc chiar sa-mi amintesc si contextul in care am facut insemnarea respectiva (data fiind probabil intensitatea momentului de la acea vreme).

Recitiandu-le, adeseori am sentimentul ca fiecare idee isi are vremea ei. Acum de pilda e vremea lui „in order to get something you never had, you have to do something you never did”. Imi place felul in care randurile de mai sus reusesc sa capteze atat de bine un proces complex precum schimbarea de comportament. Si imi place nu doar pentru ca inteleg tot acest exercitiu, dar mai ales ca trec printr-o etapa de viata in care traiesc in mod direct rezultatele unei astfel de transformari.

Poate ca pentru domniile voastre toate aceste randuri de mai sus par o bagatela, dar pentru mine se simte extraordinar de bine. Si asta este cel mai important! 🙂